Coşul meu
Contul meu

Braun 799CC Aparat de ras


Producator: Braun

Cod produs: 81536020

Preţ:  1.649,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Braun 799CC Aparat de ras

Braun Seria 7 model 799cc-7 Aparat de ras electric Wet & Dry cu folie si statie Clean&Charge.

Caracteristici principale:
•    Tehnologia Sonica Inteligenta creste automat puterea in zonele dificile si pe barba mai densa
•    Dispozitivul ActiveLift prinde firele de par lipite de piele in zonele cu probleme
•    Sita OptiFoil taie firele de lungimea 0.05mm pentru apropiere perfecta
•    Folie si lame interconectate pentru un ras perfect
•    Aparat de ras 100% rezistent la apa si Wet & Dry pentru utilizare sub dus
•    Singura statie de curatare si incarcare din lume pe baza de alcool cu 5 functii: o singura atingere pentru a curata igienic, incarca, lubrifia si selecta intensitatea curatarii si  uscarii

Braun Seria 7.
Face din prima trecere ce altele fac in doua.
Cu Tehnologie Sonica Inteligenta.

Beneficii
Prinde mai multe fire de par cu fiecare trecere.
Braun Seria 7 ofera un ras superior si extrem de eficient. Folosind o combinatie de tehnologii unice, fiecare miscare prinde mai multe fire de par, pentru rezultate imbunatatite intr-un timp mai scurt.

1.    Tehnologie Sonica Inteligenta
Creste in mod automat puterea in zonele dificile sau pe o barba mai densa. Foloseste cu pana la 10,000 micro-vibratii pe minut cand este necesar.

2.    Dispozitiv ActiveLift
Ridica si taie firele de par lipite de piele mai ales in zona gatului si a barbiei.

3.    2x OptiFoil
Un ras extraordinar, mai apropiat fata de orice alt aparat.

Functii
Sistem de ras complet flexibil
Elemente de taiere flexibile montate pe un cap complet pivotant:  MicroMotion combinat cu MacroMotion permit mentinerea unui contact mai apropiat intre aparat si piele, pentru adaptabilitate faciala maxima  si cele mai eficiente rezultate.

100% rezistent la apa si Wet & Dry
Certificat IPX7, aparatul de ras Seria 7 poate fi scufundat in apa cu pana la 5 metri adancime. Este special conceput pentru a fi utilizat in siguranta la dus, pentru o experienta de ras reconfortanta, fara cele mai mici compromisuri in performanta. 

Statie avansata Clean&Charge
Singura statie de curatare si incarcare din lume pe baza de alcool cu 5 functii curata in mod igienic, incarca si lubrifiaza aparatul. In plus, selecteaza programul de curatare si usuca aparatul la atingerea unui buton– aparatul dvs. Braun Seria 7 va fi ca nou in fiecare zi.

Personalizare
5 moduri diferite de ras permit personalizarea barbieritului pentru diferite functii faciale, de la extra sensibil la turbo – pentru un ras care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Beneficii

Descoperiti Braun Seria 7. Aparatul de ras inteligent.
Integrand unica tehnologie sonica inteligenta din lume, un aparat de ras Braun Seria 7 este alegerea inteligenta pentru barbatul exigent. Semnificativ mai delicat si mai eficient fata de orice aparat de ras rotativ, Seria 7 se adapteaza contururilor faciale si densitatii barbii. Cu mai putine treceri si mai putina presiune necesara, rezultatul este o piele fina fara iritatie. Si cum aparatul de ras Seria 7 rade cu pana la 0.05mm, la fel de subtire ca o jumatate de fir de par uman, netezimea dureaza mai mult. Proiectat, testat si produs in Germania, va sunt garantate rezultate exceptionale in fiecare zi, timp de mai multi ani.