Coşul meu
Contul meu

Bomb Cosmetics Lumanare parfumata White Amber & Musk


Producator: Bomb Cosmetics

Cod produs: PWHIMUS04

Preţ:  71,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Bomb Cosmetics Lumanare parfumata White Amber & Musk

Lumanare fabricata manual, folosind cele mai bune ingrediente, alaturi de uleiuri esentiale pure precum salvia scarea si lemn de santal. Produsul are a aroma proaspata de mosc alb. Aroma intensa se va imprastia in toata camera.

Lumanarea BOMB COSMETICS are culoarea galbena si are inimioare 3D culori - albe, pozitionate deasupra, pe margine. Aceasta este prezentata intr-o cutie metalica aurie, alaturi de cuvintele "WHite Amber Musk" si "comori ascunse".

Aceasta lumanare parfumata va arata incantator asezata in orice camera si ar reprezenta un cadou minunat pentru un prieten sau o persoana iubita.

Timpul aproximativ de ardere - 35-40 ore. Destinata inclusiv veganilor.  

Utilizare: Puneti lumanarea pe o suprafata rezistenta la caldura. Pentru a evita o flacara marita sau care afuma, tineti fitilul taiat la 5 mm. Stingeti lumanarea cand ramane 5 mm din ceara. Asigurati-va ca lumanarea este tinuta departe de orice materiale inflamabile, curenti sau surse de caldura (de ex. flacara, televizoare, radiatoare). Tineti ceara libera de orice resturi, precum chibrite folosite sau fitile. Nu miscati lumanarea cand e aprinsa sau in timp ce ceara este topita. Nu lasati la indemana copiilor sau a animalelor de companie. Niciodata nu lasati candela nesupravegheata.