NIOXIN ESTE SOLUTIA PENTRU UN PAR CU ASPECT MAI BOGAT, MAI DES, IN DOAR 4 SAPTAMANI.

NioxinDe peste 25 de ani, NIOXIN® este singurul brand profesional dedicat exclusiv acestei probleme globale, cu care se confrunta unul din doi clienti care vin la salon, fie barbati, fie femei:

- Lider de piata in tratarea pierderii si subtierii parului in industria produselor profesionale din SUA

- Recomandarea nr. 1 a hairstilistilor din SUA pentru tratarea subtierii firului de par

- Castigatorul premiului Stylist Choice Award timp de 13 ani la rand

- Milioane de consumatori loiali din SUA sunt dovada vie ca NIOXIN functioneaza

“Dupa un leadership de 25 de ani pe piața profesionala a produselor impotriva subțierii și caderii parului, NIOXIN ofera un portofoliu bogat de produse care se adreseaza aspectelor multiple ale subtierii si caderii parului.” spune Dr. Rene Rust, Principal Scientist pentru NIOXIN.

Pierderea podoabei capilare este o problema cu care se confrunta 50% din clientii care vin la salon, fie barbati, fie femei.

Stiai ca acum problema subtierii parului poate fi combatuta, astfel incat sa te poti bucura de un par cu un aspect mai des? Multe solutii deja existente fie au la baza ingrediente din industria medicala, fie doar mascheaza problema. NIOXIN ofera raspunsuri specializate privind pierderea si subtierea parului. Formula inovatoare de tratament inspirata din skincare functioneaza eficient respectand cei 3 pasi: CURATA-OPTIMIZEAZA-TRATEAZA. Parul va capata un aspect mai des si gros, fara efecte secundare.

CELE 3 SEMNE ALE SUBTIERII PARULUI

NioxinCiclul natural de crestere a parului poate fi perturbat de o multitudine de factori.

    Subtierea parului este determinata de:
  • Rarirea firelor de par (mai puține fire de par pe scalp)
  • Subtierea firelor de par (micșorarea diametrului firelor de par)
  • Un scalp dezechilibrat

 

 

 

 

 

Oricare ar fi factorii care stau la baza subtierii parului, Nioxin are expertiza sa se adreseze problemei cu care te confrunti cu un tratament individual, personalizat.

FORMULA INOVATOARE DE TRATAMENT, INSPIRATA DIN SKINCARE

Nioxin s-a inspirat din skincare pentru a oferi tratamentul adecvat impotriva subtierii si pierderii firului de par. Fiind o extensie a tenului, scalpul are nevoie de aceeasi atentie si ingrijire iar produsele NIOXIN sunt create pentru a intari, hrani si trata firul de par chiar de la baza. Pentru ca un par sanatos incepe cu un scalp sanatos, NIOXIN ofera parului un aspect mai bogat, mai des.

Cele sase tehnologii originale ce stau la baza brandului Nioxin deschid calea spre un tratament personalizat, adaptat perfect nevoilor specifice. Fiecare sistem de ingrijire are in vedere gradul de pierdere al parului, grosimea firului de par si daca parul este natural sau tratat chimic.

Sistemul NIOXIN in 3 PARTI este solutia impotriva subtierii PARULUI:

  • Reduce pierderea firelor de par datorata ruperii
  • Ofera parului un aspect mai bogat
  • Intareste structura firului de par
  • Ofera rezistenta firului de par impotriva degradarii
  • Curata scalpul de reziduurile de sebum

Produsele, atat cele de ingrijire si de tratament in salon si acasa, cat si cele pentru tratamentele speciale de exfoliere si tratament intensiv dedicate utilizarii exclusiv in salon, au ingrediente special create pentru un par cu aspect mai bogat, mai plin, mai des.

SCALP RENEW: UN PRODUS INOVATOR CU REZULTATE IMEDIATE

Scalp Renew DERMABRASION este un tratament de exfoliere ce ajuta la regenerarea suprafetei scalpului, indeparteaza sedimentele depuse in jurul firului de par si intareste firul de par.

Dorit de femei datorita proprietatilor de exfoliere, Scalp Renew actioneaza ca un tratament facial, dar pentru scalp, fiind recunoscut ca o parte esentiala a unui bun tratament de ingrijire a pielii.

Barbatii vor aprecia efectul tonic, revigorant al Scalp Renew asupra scalpului, cat si faptul ca intareste firul de par, cu efecte imediate cat si pe termen lung.

Tratamentul profesional realizat in salon este urmat de tratamentul pentru acasa: DENSITY PROTECTION.