Keune Keratin SmoothingKeune prezinta un concept revolutionar pentru disciplinarea parului rebel sau cret! Azi femeia cauta solutia ideala pentru a obtine un par neted, matasos si fara niciun fir de par rebel. Acum, Keune ofera un tratament de exceptie, ce promite o noua dimensiune a ingrijirii parului.

Tratamentul Keune Keratin Smoothing ofera rezultate spectaculoase. Bazat pe infuzia de proteine naturale de keratina in firul de par, conceptul de ingrijire si hranire a parului este purtat acum catre un nivel superior.

Cel mai important ingredient pentru un par frumos il reprezinta keratina. Tratamentul Keune Keratin Smoothing impregneaza keratina activa la exteriorul dar si in profunzimea firului de par. Acesta devine matasos, neted si usor de pieptanat. Rezultatul se mentine timp indelungat adica luni de zile.

Linia de ingrijire la domiciliu dezvoltata de Keune si anume Care Line Keratin Smoothing sampon, balsam si masca-tratament reprezinta cheia pentru mentinerea optima a efectelor acestui tratament. Cele 3 produse contin de asemenea keratina si prelungesc mult doritul efect de par matasos, neted si stralucitor.

Samponul Care Line Keratin Smoothing contine Keratina si Provitamina B5 ce hranesc fibra capilara, oferindu-i stralucire si hidratare. Complexul Quat are rol anti-casant asupra firului de par.

Balsamul Care Line Keratin Smoothing contine Keratina, Provitamina B5 si unt de Shea. Astfel, parul devine usor de pieptanat, suplu si stralucitor. Complexul Quat protejeaza fibra capilara in timpul actionarii placii ceramice si are efect anti casant.

Tratamentul-masca Care Line Keratin Smoothing confera ingrijire intensiva fibrei capilare. In plus, prin aditia de keratina si keravis parul este pe deplin fortifiat.

Parul nu s-a simtit niciodata atat de sanatos si glam!