Age Control Hand CreamMainile sunt in mod constant expuse la agresiuni externe nu doar din partea mediului, ci si din partea agentilor chimici. Unele locuri de munca implica de asemenea si un tratament nefavorabil al mainilor.

Mainile obisnuiau sa fie una din primele parti ale corpului care sufereau de aparitia petelor si deshidratare. In acelasi timp acest fenomen este aproape mereu descoperit, si este o parte din cartea noastra de vizita. Mainile neingrijite nu vorbesc foarte frumos despre stapanul lor.

Pentru un tratament adecvat al mainilor va recomandam Age Control Hand Cream de la Bruno Vassari. Este o emulsie usoara cu o formula completa care asigura hidratarea si hranirea si care previne aparitia petelor cu un larg spectru de protectie impotriva UV.
Contine urmatoarele ingrediente active:

  • - Alantoin: extract vegetal care stimuleaza rotatia celulelor epidermei.
  • - Unt de cocos: este un extract vegetal deosebit de bogat; contine vitamine protectoare si anti-oxidante si previne deshidratarea.
  • - Alpha-Bisabolol: derivat din musetel, protejeaza pielea de agresiuni externe.
  • - D-Panthenol: stimuleaza rotatia celulelor si repararea tesutului, creste rezistenta unghiilor si elasticitatea, intareste matrita keratinei si ii intensifica cresterea.
  • - filtre UVA-UVB 1%: protejeaza mainile impotriva radiatilor solare, principala cauza a radicalilor liberi, principalul motiv al imbatranirii premature. Filtrele previn de asemenea aparitia petelor.

Aplicati de fiecare data cand mainile sunt uscate sau cand simtiti nevoia. Masati mainile si unghiile.

Sfaturi:

Mainile tale apartin corpului tau, nu sunt unelte invincibile. Daca prevedeti ca vor intra in contact cu chimicale pentru o perioada lunga, ati face bine sa le protejati cu manusi din latex.

Folositi sapunuri usoare, si dupa curatarea mainilor, folositi creme hidratante si de echilibrare a PH-ului.