Coşul meu
Contul meu

Bella Pierre Fond de ten din minerale 5 in 1 Latte 9 g


Producator: Bella Pierre

Cod produs: MF3

Preţ:  159,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Bella Pierre Fond de ten din minerale 5 in 1 Latte  9 g

Mai multe imagini

  • Bella Pierre Fond de ten din minerale 5 in 1 Latte  9 g

Fond de ten 100% din minerale pure sub forma de pudra este special conceput pentru a acoperi imperfectiunile fara sa dauneze pielii. Are putere mare de acoperire si este recomandat oricarui tip de ten. Gama de fonduri de ten Bella Pierre contine mai multe nuante potrivite fiecarui tip de ten. Acest fond de ten pudra poate fi folosit uscat, umed sau in combinatie cu crema de fata. Unul dintre marele avantaje ale fondului de ten cu minerale este ca acopera foarte bine fara sa incarce, poate fi folosit si drept anticearcan sau corector si ofera protectie solara datorita continutului de dioxid de titan si oxid de zinc. 

Contine ingrediente naturale: Mica, oxizi de Zinc,oxizi de fier, dioxid de titan. Toate acestea sunt minerale extrase din pamant si prelucrate pentru a obtine diferite nuante. 

Spre deosebire de cosmeticele traditionale acest fond de ten lasa pielea sa respire. Are proprietati antiinflamatoare, contine antioxidanti, nu provoaca alergii sau comedoane, nu contine talc, uleiuri sau conservanti sintetici. Pielea ta iti va multumi si va radia de sanatate! 

Ce inseamna 5 in 1? 

Fondul de ten pudra din minerale Bella Pierre este singurul fond de ten care poate fi folosit ca: 

- fond de ten; 

- corector; 

- anticearcan; 

- pudra stabilizatoare; 

- factor de protectie solara, conferit de dioxidul de titan. 

Cum se poate aplica? 

* Se poate aplica direct pe pielea hidratata folosind un penson mare sau un buretel. 

* Se poate aplica umed. Mai intai se umezeste pensonul sau buretelul, se stoarce bine de apa in exces si se amesteca cu o cantitate mica de pudra. 

* Se poate aplica impreuna cu crema de fata, in acelasi timp. Se ia o cantitate mica de crema si se pune pe mana sau in capacul recipientului de crema/fond de ten, se amesteca cu o cantitate mica de pudra pana devine omogen. 

Fondul cu minerale este recomandat si persoanelor care au probleme de piele cum ar fi Rosacea, Eczeme sau Acnee.