Coşul meu
Contul meu

Balsam de par cu alge marine si verbina Natura Siberica Faroe Islands 400 ml


Producator: Natura Siberica

Cod produs: 1755E

Preţ:  35,00 RON  25,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

- 29%
Balsam de par cu alge marine si verbina Natura Siberica Faroe Islands 400 ml

Colectia Faroe Islands este inspirata de ingredientele din cele mai salbatice tinuturi din lume: Siberia si Insulele Faroe. Gama reuneste ingrediente unice, precum extract de alge din Faroe si plante siberiene bogate in minerale si nutrienti, care dau nastere unor produse de ingrijire ce promoveaza sanatatea, energia, frumusetea si forta.

Bogat in plante salbatice si componente nutritionale unice, balsamul lasa parul moale si lucios, usor de pieptanat. Algele din insulele Faroe hranesc parul cu vitamine si minerale, lasandu-l puternic si sanatos. Extractul de verbina calmeaza si purifica scalpul, iar feriga siberiana este o sursa valoroasa de nutrienti. Recomandat pentru toate tipurile de par.

Certificare Cosmos Natural

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.