Coşul meu
Contul meu

Bomb Cosmetics Lumanare parfumata Pear & Freesia


Producator: Bomb Cosmetics

Cod produs: PPEAFRE04

Preţ:  71,00 RON  60,35 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

- 15%
Bomb Cosmetics Lumanare parfumata Pear & Freesia

Lumanare prelucrata manual, folosind cele mai bune ingrediente,alaturi de uleiuri esentiale de amyris si patchouli. Produsul are o aroma senzuala si fructata de pere si frezii. Aroma intensa se va imprastia in toata camera. Lumanarea parfumata are culoarea alba si are inimioare 3D culori - galbui, pozitionate deasupra, pe margine. Aceasta este prezentata intr-o cutie metalica aurie, alaturi de cuvintele "Pear Freesia" si "alegerea buchetului".

Aceasta lumanare parfumata va arata incantator asezata in orice camera si ar reprezenta un cadou minunat pentru un prieten sau o persoana iubita.

Timpul aproximativ de ardere - 35-40 ore. Destinata inclusiv veganilor.  

Utilizare: Puneti lumanarea pe o suprafata rezistenta la caldura. Pentru a evita o flacara marita sau care afuma, tineti fitilul taiat la 5 mm. Stingeti lumanarea cand ramane 5 mm din ceara. Asigurati-va ca lumanarea este tinuta departe de orice materiale inflamabile, curenti sau surse de caldura (de ex. flacara, televizoare, radiatoare). Tineti ceara libera de orice resturi, precum chibrite folosite sau fitile. Nu miscati lumanarea cand e aprinsa sau in timp ce ceara este topita. Nu lasati la indemana copiilor sau a animalelor de companie. Niciodata nu lasati candela nesupravegheata.