Coşul meu
Contul meu

Anubis Red Seaweed Pack crema anticelulitica 2 x 200 ml


Producator: Anubis

Cod produs: 49000002

Preţ:  330,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

 Anubis Red Seaweed Pack Lipolimit Factor Crema anti-celulitica 2x200ml

Cu produsele Algas Rojas, rezultate vizibile si de durata devin notabile inca de la primele aplicari pentru tratarea celulitei si/sau depozitelor de grasime de pe tot corpul.

Complexul LIPOLIMIT FACTOR impreuna cu actiunea principalelor ingrediente ale sale, ofera exclusiv o actiune orientata catre celulele de grasime, incetinind rata lipogenezei si reducand semnificativ celulita prin inducerea procesului de lipoliza in adipocite.

Activitatea sa lipolitica este completata de drenaj, unde fluidele si toxinele retinute sunt eliminate, circulatia devenind astfel stimulata. Deasemenea, are un efect de strangere, furnizand aminoacizi esentiali, care ajuta la regenerarea structurii complexe a tesuturilor pielii, ajutand-o sa se mentina rezistenta si puternica prin minimalizarea efectului de "coaja de portocala".

Crema de masaj pentru tratamentele anti-celulitice, cu proprietatea de a elimina lichidele acumulate si de a imbunatati aspectul pielii. Recomandata pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele ce prezinta celulita localizata.

Caracteristici: Textura placuta.

Utilizare: Se aplica pe zonele ce necesita tratament anti-celulitic, prin masaj puternic pana la absorbtie totala. Se poate aplica folosind film osmotic. Se recomanda utilizarea impreuna cu produse din aceeasi gama (concentrat si crema).


Ingrediente:  • - Colagen iodat: intareste tesutul conjunctiv; hidrateaza in profunzime si imbunatateste aspectului pielii; 

  • - Extract de alge: contine proteine, magneziu, potasiu, sodium si vitamine; 

  • - contribuie la eliminarea celulitei si a toxinelor; 

  • - accelereaza regenerarea celulara.