Coşul meu
Contul meu

Anesi Dermo Controle Serum T-Zone ser purifiant pentru zona T 30 ml


Producator: Anesi

Cod produs: VEANGST03

Preţ:  174,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Anesi Dermo Controle Serum T-Zone ser purifiant pentru zona T 30 ml
Acest ser foarte concentrat actioneaza impotriva elementelor responsabile pentru imperfectiunile pielii si pentru punctele negre. Ajuta la disparitia lor si absoarbe excesul de sebum, pielea devenind astfel mata si catifelata. Este nonuleios si intra imediat in piele. Actioneaza ca un scut invizibil impotriva stralucirii si sebumului.

Ingredienti activi:

- Zinc - este un regularizator enzimatic, avand un rol important pentru tesuturile afectate. Are efecte antiseptice si purificatoare pe pielea grasa.

- Extract de Laminaria - alge marine cu proprietati puternic regularizatoare, de catifelare si de vindecare. Regleaza secretia de sebum si echilibreaza pH-ul pielii. 

- Extract de fructe cu A.H.A - este o formula compusa din piersica, mar si grapefruit care duce vitaminele, mineralele si oligoelementele in piele. Tonifica, improspateaza, calmeaza si purifica pielea grasa.

Utilizare:

Aplicati serul T-Zone pe zonele grase, cu comedoane si roseata a pielii, evitand contactul cu ochii. Masati usor cu miscari circulare pana intra bine in piele.

Terminati prin aplicarea Emulsiei purificatoare. Pentru a evita stimularea glandelor sebacee, este de preferat sa nu se "frece" pielea prea tare.