Coşul meu
Contul meu

Algologie Lift & Lumiere Intensive Eye Balm - Balsam ochi 20 ml


Producator: Algologie

Cod produs: ALG135

Preţ:  219,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Algologie Lift & Lumiere Intensive Eye Balm 20 ml

Special creat pentru a reduce toate semnele de imbatranire ce apar in jurul ochilor, in apropierea varstei de 40 de ani: pungi, cearcane, ridurile de expresie cat si cele care apar in zona dintre sprancene ce modifica trasaturile fetei. Acest balsam hidratant cu textura non-grasa, are o mare putere de netezire, decongestioneaza si are efect tensor datorita extractelor din alge marine prelucrate cu ajutorul biotehnologiei marine.

Datorita prezentei unor micro-perle reflectorizante, efectul de infrumusetare este unul imediat, pielea capatand un aspect proaspat, luminos si intinerit. Aspectul cearcanelor este minimizat, se observa reducerea pungilor si a umflaturilor, iar ridurile de expresie si cele dintre sprancene sunt reduse. Conturul ochilor capata un efect imediat de intinerire si de luminozitate.

Aplicati in fiecare dimineata printr-un masaj delicat, pe pielea perfect curatata din jurul ochilor si pe zona dintre sprancene, pana la uniformizare.

Extract de polizaharide marine reproduse prin biotehnologie, polizaharide extrase din mediul ostil de viata marina, Lanachrys (planta africana).