Coşul meu
Contul meu

Akoma Sapun cu Unt de Shea, Ovaz, Scortisoara si Portocale 105 g


Producator: Akoma Skincare

Cod produs: AKM138

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Akoma Sapun cu Unt de Shea, Ovaz, Scortisoara si Portocale 105 g

Sapun cu unt de shea, ovaz, scortisoara si portocale - Contine 30% unt de shea oganic, raw, certificat fairtrade. Recomandat pentru topate tipurile de piele, dar in special pentru pielea uscata, cu iritatii sau mancarimi.

Acest sapun este formulat astfel incat să producă o spuma bogata şi cremoasa, si sa hidrateze şi cea mai uscată piele, untul de shea din compozitie aducand o bogatie impresionanta de vitamina A si E.

Fulgii de ovaz din compozitie au un dublu rol: pe de o parte calmeaza mancarimile pielii uscate si sensibile, si pe de alte parte exfoliaza extrem de bland. Combinatia aromatica de scortisoara si portocale are un rol revigorant, indeparteaza stressul unei zile si aduce o senzatie de energizare.

Ingrediente cheie: 30% unt de shea nerafinat Akoma; unt de cacao; ulei de masline organic fairtrade; unt de cocos organic, fairtrade; fulgi de ovaz;

Uleiuri esentiale: scortisoara si portocale;

Ingredients: *Sodium cocoate, *Sodium Shea butterate, *Sodium Cocoa butterate, *Sodium olivate, Avena Sativa (Oat) Kernel Meal, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Leaf Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil; * ingrediente certficate organic; **Contine 30% unt de shea oganic raw certificat fairtrade;