Coşul meu
Contul meu

Weleda Set anticelulitic cu mesteacan - perie masaj & borseta cadou


Producator: Weleda

Cod produs: NE222056

Preţ:  142,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Weleda Set anticelulitic cu mesteacan - perie masaj & borseta cadou

Tonifiere şi netezire intensivă într-o lună! Setul anti-celulitic de la Weleda cuprinde:

  • - Uleiul anti-celulitic cu mesteacăn 
  • - Loţiunea de duş exfoliantă cu mesteacăn 
  • - Cadou: perie de masaj & borsetă transparentă Weleda 

 

Uleiul anti-celulitic cu mesteacăn: Printr-un masaj regulat cu uleiul anti-celulitic cu mesteacăn şi peria specială de masaj de la Weleda pielea câştigă în elasticitate, devine vizibil mai netedă şi măsurabil mai fermă. Pentru a obţine un efect de tonifiere optim, aplicaţi uleiul prin mişcări circulare de masaj la nivelul coapselor, şoldurilor şi şezutului.

În primele 4 săptămâni ar trebui să alicati uleiul zilnic, de două ori pe zi. Pentru un rezultat de durată se recomandă continuarea utilizării zilnice după această perioadă. Uleiul cu extract de mesteacăn lansat de Weleda a fost considerat cel mai de succes produs introdus pe piaţa cosmeticelor naturiste în anul 2004. Testele dermatologice confirmă eficienţa uleiului anticelulită cu mesteacăn. După doar 28 zile pielea devine cu 22% mai fermă şi cu 21% mai netedă.

 

Loţiunea de duş exfoliantă cu extract de mesteacăn: Este deosebit de blândă, dăruind pielii un aspect fin şi strălucitor. Perlele fine din ceară de albine şi de carnauba stimulează microcirculaţia prin masaj, activând metabolismul celular şi sporind capacitatea naturală de regenerare a pielii. Celulele vitale ale pielii sunt protejate prin acest peeling delicat. Tensidele zaharoase curăţă deosebit de blând, în timp ce uleiul de caise are efect lubrifiant.

Pielea dumneavoastră devine pe loc mai delicată, mai fină şi mai netedă la atingere. Acest peeling este ideal în combinaţie cu uleiul anti-celulitic cu mesteacăn: exfolierea blândă este pregătirea optimă pentru tratamentul anticelulitic cu ulei de mesteacăn. Aspectul şi starea pielii se îmbunătăţesc – vizibil, sensibil, măsurabil!

Aplicaţi în timpul duşului pe pielea umedă masând cu mişcări circulare. Clătiţi din abundenţă. Frecvenţa de utilizare recomandată: o dată pe săptămână.

Produse testate dermatologic. NU CONȚIN materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.

Ingrediente: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)*, Betula Alba Leaf Extract, Limonene*, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*. *din uleiuri esentiale naturale


Ingrediente principale: mesteacan, jojoba, caise