Coşul meu
Contul meu

Vagheggi White Moon fiole pentru iluminarea tenului 10 x 2,5 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 117186

Preţ:  126,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi White Moon Fiole pentru iluminarea tenului 10 x 2,5 ml

Un amestec formidabil pentru pielea mata, cu pete, care si-a pierdut luminozitatea. Un complex de ingredient botanice din Bardana, Consolida si lemn dulce mediteranean netezeste si hraneste suprafata pielii pentru a-i maximiza reflexia. O fiola pentru un singur tratament.

Fara Nichel. Testat sub control dermatologic.

WHITE MOON LUMINEAZA PENTRU A STRALUCI: Piele colorata neuniform care necesita stralucire! Gama este formulata pentru a intalni nevoile unui numar tot mai mare de clienti, asa cum colorarea neuniforma nu mai este o problema cu doar cativa oameni afectati, dar este o parte din conceptul general de imbatranire a pielii pe scara larga prezent atat la barbati,cat si la femei.

In orice sezon, o actiune intensa pentru piele cu pete si lipsita de stralucire,cu o nuanta de gri. Strălucire, netezire, unificare si calmare.

INGREDIENTE ACTIVE:  • - Glabridine: flavonoid, extract lipofilic din Gycyrrhiza Glabra, care regularizeaza puterea tirosinaenzimelor si sinteza melaninei. Actioneaza asupra dezordinii pigmentare, cu un efect antioxidant care face pielea sa straluceasca. 

  • - Symphytum officinale (Consolida), Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), Arctium lappa (Brusture): un complex activ de molecule botanice extrase din plante rizomi cu o actiune de calmare si de linistire. Repara pielea de micro atacuri, prevenind modificarile de la suprafata si pigmentatia nedorita. 

  • - Amestec exfoliant: alcatuit din acid Malic, Tartaric, Glicolic si Lactic, care stimuleaza reinoirea celulara intr-o maniera controlata, eliminand ingrosarea corneei si facand tesutul mult mai radiant. 

  • - Beta-glucan: polizaharide(zahar) extrase din membrane celulare de levuri (Saccaromyces cerevisae), eliberate prin microspongi inovativi, care garanteaza stabilitate si permit eliberare continua in stratul pielii pe parcursul zilei. Stimuleaza formarea de colagen, creste epitalizarea si are efecte fotoprotective impotriva razelor solare(UVA-UVB), prevenind formarea de radicali liberi.