Coşul meu
Contul meu

Vagheggi Terra Masca anticelulita 500 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 127242

Preţ:  252,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi Terra Masca anticelulita 500 ml

Masca pentru corp, activata termic, cu fisetin si frambinone pentru un efect imbunatatit impotriva celulitei.

Mod de utilizare: aplicati un strat subtire pe zonele cu probleme, inveliti in folie de plastic si lasati sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clatiti.

TERRA - Provocarea celulitei: Abordare cosmetica cu tratament specific pentru celulita. Celulita este clasificata in doua stadii principale: un stadiu incipient, in care tesutul arata spongios, dar nu este dureros la atingere si un stadiu fibros avansat, in care tesutul este compact, caracterizat prin noduli de marimi diferite, unii vizibili, unde circulatia este deja deteriorata.

INGREDIENTE ACTIVE:

  • - Fisetin si frambinona: molecule de capsuni si zmeura purificate. Sinergie revolutionara anti-celulitica, care actioneaza 24/7 pentru a reduce depozitele de grasime: reduce activarea unor noi adipocite, ajuta la consumul de grasimi in activitatea fizica, cat si in timpul odihnei, previne inmagazinarea grasimii si are o actiune anti-oxidanta si ant-iinflamatorie 
  • - Phosphatidylcholine: un component natural al pielii, care ajuta la penetrarea ingredientelor active. 
  • - Un amestec de AHA, sodiu PCA si UREA: stimuleaza reinnoirea epiteliala, imbunatateste nivelul de hidratare al pielii si creste nuanta pielii. 

 

Ingrediente active specifice celulitei spongioase:

  • - Frunze de Verbena(Verbena officinalis): contine tanini și verbascoside pentru drenarea si eliminarea apei din tesuturi si are o actiune anti-inflamatorie. 
  • - Flori de soc (Sambucus Nigra): un amestec de minerale, uleiuri esentiale si flavonoide, care protejeza capilarele si are un efect diuretic și decongestionant. 
  • - Catel de usturoi (Eugenia Caryophyllus): flavonoizi, triterpene si eugenol, reguleaza micro-circulatia, ajuta la reducerea tesutlui gros de grasime. 

Ingrediente active specifice celulitei compacte:

  • - Extract de mac galben (Glaucinum flavum): contine glaucina pentru stimularea mitocondrilor si ajuta la consumul de grasimi: efect asemanator ultra-sunetului cu recunoastere si modelare a tesutului de grasime. 
  • - Extract de Alga (Euglena gracilis): aceasta este o micro- alga, care blocheaza formarea unor adipocite noi, mature, gata sa inmagazineze grasimile, stimuland metabolismul adipocitelor. 
  • - Planta-Cafeina: activeaza lipaza responsabila pentru degenerarea trigliceridei(arderea grasimilor) si de asemenea reduce numarul adipocitelor si reactiile inflamatorii.