Coşul meu
Contul meu

Vagheggi Facefence Gel + Balsam pentru zona ochilor 2 x 15 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 117147

Preţ:  216,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi Facefence Gel + Balsam pentru zona ochilor 2 x 15 ml

Eye gel - Manioca, cafeina si acidul hialuronic creeaza un efect de lifting 3D , ideal pentru pungi si cearcane. Aplicati dimineata si seara in jurul ochilor pentru un efect de netezire si de relaxare.

Eye balm - Nasturtium si radacina Maca imbunatateste micro-elasticitatea pielii, ajutand la ridicarea pleoapelor cazute. Ideal pentru a reduce semnele imbatranirii din jurul ochilor.

FACEFENCE - O linie fitocosmetica inspirata de alchimistii antici, care combate schimbarile tipice ale pielii mature, consolidand din interior și refacand capacitatea sa naturala de a reactiona la imbatranire: oxigenare- redensifiere.

INGREDIENTE ACTIVE:

  • - Nasturtium: ajuta la transportarea oxigenului in piele cu ajutorul celulelor, facand-o disponibila “doar in timp”, cu un efect de casacada in productia de energie, stimularea metabolismului si echilibrul rinnoit pentru o textura neteda a pielii. 
  • - Piper negru, fructe de padure: actioneaza pe derma reticulara, care a suferit de foto-imbatranire. Ajuta la capacitatea celulelor de a reconstrui substanta matricei, care sustine pielea. 
  • - Radacina Maca: stimuleaza activitatea lenta a fibroblastelor adulte, cu o crestere in productia de colagen. 
  • - Hematite rosii: bogate in Fier, sustine respiratia celulara si optimizeaza productia de collagen, umpland ridurile. 
  • - Manioca: molecule special de zahar creaza o structura 3D si se lipeste pe piele, formand un strat cu o actiune instanta de lifting si de netezire.