Coşul meu
Contul meu

Vagheggi Facefence Crema de zi extrem hidratanta 50 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 117144

Preţ:  180,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi Facefence Crema de zi extrem hidratanta 50 ml

O emulsie lichida, luxoasa, care reface textura pielii si ii remodeleaza conturul. Piperul negru si hematitele rosii reechilibreaza energia si ofera protectie completa impotriva imbatranirii, pentru o splendoare reinnoita. Contine filtre UV.

FACEFENCE - O linie fitocosmetica inspirata de alchimistii antici, care combate schimbarile tipice ale pielii mature, consolidand din interior și refacand capacitatea sa naturala de a reactiona la imbatranire: oxigenare- redensifiere.

INGREDIENTE ACTIVE:

  • - Nasturtium: ajuta la transportarea oxigenului in piele cu ajutorul celulelor, facand-o disponibila “doar in timp”, cu un efect de casacada in productia de energie, stimularea metabolismului si echilibrul rinnoit pentru o textura neteda a pielii. 
  • - Piper negru, fructe de padure: actioneaza pe derma reticulara, care a suferit de foto-imbatranire. Ajuta la capacitatea celulelor de a reconstrui substanta matricei, care sustine pielea. 
  • - Radacina Maca: stimuleaza activitatea lenta a fibroblastelor adulte, cu o crestere in productia de colagen. 
  • - Hematite rosii: bogate in Fier, sustine respiratia celulara si optimizeaza productia de collagen, umpland ridurile. 
  • - Manioca: molecule special de zahar creaza o structura 3D si se lipeste pe piele, formand un strat cu o actiune instanta de lifting si de netezire.