Coşul meu
Contul meu

Vagheggi Facefence Crema de noapte intens regeneranta 50 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 117145

Preţ:  235,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi Facefence Crema de noapte intens regeneranta 50 ml

Crema de lux pentru oxigenare si fermitate. Combate schimbările tipice ale pielii, intarind pielea din interior si restaurând capacitatea sa de a se regenera si a lupta contra îm­bătrânirii. Pielea ramane mai compacta si oxigenata profund.

FACEFENCE - O linie fitocosmetica inspirata de alchimistii antici, care combate schimbarile tipice ale pielii mature, consolidand din interior și refacand capacitatea sa naturala de a reactiona la imbatranire: oxigenare- redensifiere.

INGREDIENTE ACTIVE:

  • - Nasturtium: ajuta la transportarea oxigenului in piele cu ajutorul celulelor, facand-o disponibila “doar in timp”, cu un efect de casacada in productia de energie, stimularea metabolismului si echilibrul rinnoit pentru o textura neteda a pielii. 
  • - Piper negru, fructe de padure: actioneaza pe derma reticulara, care a suferit de foto-imbatranire. Ajuta la capacitatea celulelor de a reconstrui substanta matricei, care sustine pielea. 
  • - Radacina Maca: stimuleaza activitatea lenta a fibroblastelor adulte, cu o crestere in productia de colagen. 
  • - Hematite rosii: bogate in Fier, sustine respiratia celulara si optimizeaza productia de collagen, umpland ridurile. 
  • - Manioca: molecule special de zahar creaza o structura 3D si se lipeste pe piele, formand un strat cu o actiune instanta de lifting si de netezire.