Coşul meu
Contul meu

Vagheggi DL Body Crema lifting pentru corp 200 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 126161

Preţ:  216,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi DL Body Crema lifting pentru corp 200 ml

Crema pentru corp cu continut de isoflavoni din soia si ulei biomimetic extras din Mauritia Flexuosa Amazoniana, care imbunatateste elasticitatea pielii si ii ofera un aspect mult mai intinerit.

INGREDIENTE ACTIVE:

  • - Celule stem din Tufisul-fluturelui (Buddleja davidii): celulele stem ale plantei sunt prezente in tesutul merimesmatic al plantei(radacini si tulpini) si sunt responsabile pentru reintinerirea tesutului. Sunt extrem de bogate in molecule active, ale caror tinta este stimularea proceselor regenatoare si implicate in apararea raspunsului plantei impotriva stresului provocat de mediul inconjurator; 
  • - Heptapeptidă-9, nano-conjugata cu particule de aur: o peptidă obținută printr-o tehnologie de ultima ora, care combinata cu particulele de aur, îl face mai selectiv, biodisponibil și eficient. Acesta acționează ca un mediator în producția de colagen pentru un efect total de redensificare și de lifting. 
  • - Extract de Viola Tricolor : bogat în oligozaharide care stimulează sinteza de aquaporins-3, proteine necesare pentru pătrunderea apei și care favorizează penetrarea ingredientelor active; ea stimulează sinteza de acid hialuronic. 
  • - Uleiul extras din Mauritia flexuosa: ulei biomimetic cu proprietăți de elasticizare, sursa naturala de Vitamina A și vitamina E și o concentrație mare de acizi grași saturați și nesaturați (omega-9 și Palmitic), care promovează regenerarea epidermei si ajuta la menține pielii suple. 
  • - Cichorium intybus: sinergie de magneziu și polizaharide care netezeste liniile de expresie. 
  • - Micro-pulberi: efect de netezire a tenului.