Coşul meu
Contul meu

Vagheggi Balance gel corector anti-imperfectiuni 15 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 117171

Preţ:  82,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi Balance Gel Corector Anti-imperfectiuni 15 ml

Utilizat direct asupra petelor pentru a reuce si usca semnele vizibile de pe piele. Acesta contine ingrediente active cum ar fi Melaleuca si lavanda, pentru un efect antibacterian imediat, pentru purificare si normalizare. Excelent ca prevenire pentru pielea impura.

Balance - Solutia pielii impure, gama recomandata pentru pielea impura, mixta sau cu imperfectiuni. 85% din adolescenti au tenul gras cu imperfectiuni cauzate de activitatea hormonala care stimuleaza secretia de sebum. Aceasta conditie afecteaza, de asemenea, un numar tot mai mare de adulti din motive inca neconfirmate: o ipoteza ar fi stresul vietii moderne si poluarea ce modifica echilibrul hormonal si, prin urmare, secretia de sebum.

Procesul de formare a comedoanelor este identic la tineri si adulti, dar poate afecta la tineri in special zona T in timp ce la adulti exista tendinta de a afecta partea inferioara a fetei lor. O linie specifica ce reechilbreaza secretia de sebum, netezeste si uniformizeaza textura pielii, garantand o zi de stralucire tenului. Balance functioneaza cosmetic prin: exfoliere, purificare, absorbtie, controlarea tendintelor uleioase, calmand si hidratand.