Coşul meu
Contul meu

Vagheggi Balance fiole concentrate 10 x 2,5 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 117169

Preţ:  141,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vagheggi Balance Fiole concentrate 10 x 2,5 ml

Fiole concentrate cu ingrediente active extrase din salcie alba sau ananas pentru reglarea secretiei de sebum. Acestea reduc iritarea si ilumineaza, cu un efect astringent si hidratant imediat.

Balance - Solutia pielii impure, gama recomandata pentru pielea impura, mixta sau cu imperfectiuni. 85% din adolescenti au tenul gras cu imperfectiuni cauzate de activitatea hormonala care stimuleaza secretia de sebum. Aceasta conditie afecteaza, de asemenea, un numar tot mai mare de adulti din motive inca neconfirmate: o ipoteza ar fi stresul vietii moderne si poluarea ce modifica echilibrul hormonal si, prin urmare, secretia de sebum.

Procesul de formare a comedoanelor este identic la tineri si adulti, dar poate afecta la tineri in special zona T in timp ce la adulti exista tendinta de a afecta partea inferioara a fetei lor. O linie specifica ce reechilbreaza secretia de sebum, netezeste si uniformizeaza textura pielii, garantand o zi de stralucire tenului. Balance functioneaza cosmetic prin: exfoliere, purificare, absorbtie, controlarea tendintelor uleioase, calmand si hidratand.