Coşul meu
Contul meu

Swanson Papaya Plus 90 tablete masticabile


Producator: Swanson

Cod produs: SW1537

Preţ:  65,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Swanson Papaya Plus 90 tablete masticabile

Papaya îmbunătaţeşte în mod natural digestia şi combate neplăcerile cauzate de un regim alimentar inadecvat. Papaya este un fruct exotic bogat în potasiu, precum şi în vitaminele A şi C. Cura de papaya este indicată celor care au probleme cu digestia. O altă virtute a fructului se datorează enzimei papaynă, care a dat rezultate foarte bune în recuperarea rapidă a bolnavilor operaţi la coloana vertebrală.

Papayna dizolvă ţesuturile moarte existente în discurile bolnave. În locurile sale de baştină, seminţele fructului sunt folosite frecvent în combaterea dizenteriei şi a difteriei. Papaya acționează ca un supliment ideal pentru perioadele de după mese, papaya îmbunătățește în mod natural digestia și combate neplăcerile cauzate de un regim alimentar inadecvat (balonări, jenă gastrică, senzaţie de "prea-plin” etc). Papaya este folositoare în curele de slăbire și a dat rezultate bune în tratarea celulitei.

În Peru, frunzele de papaya sunt renumite ca mijloc eficient în vindecarea rănilor și se folosesc de asemenea, în loc de săpun, la spălatul rufelor. În India locuitorii mestecă semințe de papaia pentru împrospătarea respirației. Este menționată în literatură acțiunea anticancerigenă și antiinflamatoare a acestei plante tropicale. Papaina posedă și însușiri calmante. Injecțiile de papaină se folosesc pentru calmarea durerilor din inflamația discurilor vertebrale. Papaya are și acțiune antibacteriană, cardiotonică, stimuleaza secreția bilei, este antipiretică, antihipertensivă, purgativă si antiparazitară.

Doza zilnică recomandată: un comprimat masticabil înainte sau după masă. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate şi celor care alăptează. Producător: Swanson Health Products U.S.A Conţinut: 90 comprimate masticabile;

INGREDIENTE ACTIVE: Papaina (2000 USP/MG) 50mg; Papaya, fructe (Carica Papaya) 40mg; Bromelaina (2400 GDU/g) 10mg; Proteaza (500000 HUT/g) 50HUT; Lipaza (15000 FIP/g) 10FIP; Celulaza (50000 CU/mg) 1,5CU; Amilaza (100000 SKB/g) 30SKB; Alte ingrediente: xilitol (d-manitol, celuloză microscristalină, crospovidonă, fosfat dicalcic, xilitol), celuloză microscristalină (fibre din plante), arome naturale (mango, portocale, ananas), acid stearic, maltodextrină, acid citric, stearat de magneziu, rebaudioside A (din stevia), dextrina (din cartofi şi tapioca), bezoat de sodiu.