Coşul meu
Contul meu

Swanson Glucozamina, Condroitina MSM 120 comprimate


Producator: Swanson

Cod produs: SW1009

Preţ:  100,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Swanson Glucozamina, Condroitina MSM 120 comprimate

Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat şi Msm. Substantele conţinute constituie elementele de structura fundamentală ale cartilajului osos. Este vorba despre condroitinsulfat, care este o substanţă ce participă la formarea matricei cartilaginoase îmbunatatind proprietăţile mecanice şi elastice ale cartilajului.

De asemenea, glucozamin sulfatul este o componentă structurală a cartilajului osos care are efecte antiinflamatorii, participând la refacerea cartilajului şi de asemenea îl protejează împotriva substanţelor toxice ce acţionează la acest nivel.

Cele 3 substanţe au roluri importante în protejarea si regenerarea suprafeţei articulare, în special în afecţiunile inflamatorii şi degenerative. Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de îmbolnăvire a sistemului osos (femei la menopauză, după operaţii ginecologice şi persoane în vârsta), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi). Gucozamin - condroitin este un produs important în prevenirea şi tratarea îmbolnavirilor osoase, în special osteoartroza.

Doza zilnică recomandată: 3 comprimate pe zi. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat.

A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Ţara de origine: SUA. Producător: Swanson Health Products U.S.A Conținut: 120 comprimate ● 102,0g

INGREDIENT ACTIV: Sulfat de glucozamina (din 350mg sulfat de glucozamină 71%) 250mg; Sulfat de chondroitină(din 233,33mg sulfat de chondroitină 86%) 200mg; MSM (Metilsulfonilmetan) 150mg; Alte ingrediente: celuloză microcristalină, carbonat de calciu, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză, glazură alimentară.