Coşul meu
Contul meu

Swanson Ginseng 400mg 90 capsule


Producator: Swanson

Cod produs: SW1136

Preţ:  61,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Swanson Ginseng 400mg 90 capsule

Prezintă efecte antiinflamatorii, antioxidante şi stimulează sistemul imunitar, mărind rezistenţa corpului la infecţii. Ginsengul este considerat în orientul îndepărtat, ca rădăcina vieţii.

Cei din China susţin, că extractul de ginseng are efect bun în caz de impotenţă, anemie, afecţiunile digestive, insomniile, oboseală, hipoglicemie, bolile inflamatorii articulare, tulburările de circulaţie sanguină şi reglează tensiunea arterială. Îmbunătăţeşte performanţele sexuale. Trebuie evitată administrarea ginsengului în cazul diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, persoanelor care suferă de infecţii grave, copiilor şi femeilor gravide.

Doza zilnică recomandată: 2 capsule pe zi. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Produsul este contarindicat femeilor însărcinate sau care alăptează. Contarindicat în caz de hipertensiune arterială oscilantă, astm acut, infecții acute, hipermenoree, depresie severă. A se administra cu prudență copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor diabetice. Poate interacționa cu antidiabetice (inclusiv insulina), înhibitori ai monoaminoxidazei, anticoagulante, digoxina, estrogeni la administrare concomitentă.

Producător: Swanson Health Products U.S.A; Conţinut: 90 capsule ● 48,24g

GINSENG KOREAN 400 MG - Supliment alimentar; INGREDIENT ACTIV: Ginseng-Korean (Panax ginseng) 400mg; Ingrediente: rădăcini de Ginseng-korean (Panax ginseng), gelatina (capsula), celuloză microcristalină (agent de încărcare), stearat de magneziu și dioxid de siliciu (antiaglomeranți).