Coşul meu
Contul meu

Skeyndor Global Lift Set Anti-rid pentru Ten Uscat


Producator: Skeyndor

Cod produs: 5168 1600

Preţ:  660,00 RON  565,20 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

- 15%
Skeyndor Global Lift Set Anti-rid pentru Ten Uscat

Setul contine:

  • -Skeyndor Global Lift Crema 50 ml - Crema pentru gat si fata preparata pe baza tehnologiei anti-imbatranire [progen-in]. Produs cosmetic avansat, pentru un efect global de redare a fermitatii. Recomandata pentru pielea uscata.Linia Global Lift este recomandata femeilor de peste 35 de ani, ce prezinta printre caracteristicile pielii lipsa fermitatii, desprindere, pierderea definitiei conturului volumelor faciale si ale ridurilor. Rezultatele: pielea redefinita, riduri reduse, efect de lifting. 
  • -Skeyndor Global Lift Ser 30 ml - Serum de redare a fermitatii pentru fata si gat, inspirat de noi cercetari in materie de Progerin si Glycobiologie. Imbogatit cu peste 50% ingredienti anti-rid si triplu de substante active pe picatura din cantitate, mai mult decat orice alt tratament crema Skeyndor. Un extraordinar tratament care are capacitatea de a redefini conturul fetei si de a combate cu succes semnele vizibile de imbatranire si care ajuta de asemeanea la redarea tonifierii pielii cu efectul sau de luminozitate, oferind un aspect de piele perlata. 
  • -Eternal Sleeping Oil 15 ml - O combinatie unica de uleiuri esentiale si extracte naturale, pentru a-ti recapata tineretea peste noapte! Regenereaza, hraneste, repara!

*Promotia este valabila pana la 30 Septembrie 2016 in limita stocului.