Coşul meu
Contul meu

Skeyndor Clear Balance Set Oily Skins


Producator: Skeyndor

Cod produs: 2425 1600

Preţ:  391,00 RON  250,20 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

- 37%
Skeyndor Clear Balance Set Oily Skins

Setul contine:

  • -Skeyndor Clear Balance Pure Cleansing Spuma de curatare 150 ml - Formula intensa a spumei de curatare ajuta la eliminarea impuritatilor si eliberarea porilor, oferind o senzatie de matifiere si netezire a pielii. Utilizata frecvent, reduce luciul tenului, imbunatatind aspectul tesutului afectat de acnee. 
  • -Skeyndor Clear Balance Pore Normalising Factor pentru ten acneic 75 ml - Un produs special creat pentru a atenua aspectul porilor si pentru a normaliza aspectul seboreic si stralucitor al pielii grase cu tendinta acneica. Ajuta la atenuarea si tratarea leziunilor provocate de acnee si la reglarea secretiei de sebum. 
  • -Skeyndor Clear Balance Pure Defence Gel pentru ten acneic 50 ml - Gel special creat pentru a trata si preveni acumularea impuritatilor care afecteaza aspectul pielii grase cu tendinta acneica. Principiile sale active cresc nivelul peptidelor antimicrobiene (PAM) ale pielii, care ii imbunatatesc rezistenta naturala impotriva impuritatilor. Formula anti-luciu, fara uleiuri, SPF 15. 
  • -Skeyndor Clear Balance Pore Refining ser reparator pentru ten gras 50 ml - Un ser reparator pentru ten gras special creat pentru a trata leziunile si mico-cicatricele produse de acnee. Echilibreaza secretia de sebum datoriata formulei sale fara ulei imbogatita cu substanta activa Retinol. 

Rezultate: 90% imbunatatirea aspectului tenului, piele matifiata. Reducerea sebumului si a leziunilor active cu 80%.

*Promotia este valabila pana la data de 1 Mai 2017 in limita stocului.