Coşul meu
Contul meu

Schwarzkopf Bonacure Excellium Spuma Beauty par carunt si alb 200 ml


Producator: Schwarzkopf Professional

Cod produs: SK1992081

Preţ:  82,00 RON  65,60 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

- 21%
Schwarzkopf Bonacure Excellium Spuma Beauty par carunt si alb 200 ml

Restabileste tineretea parului matur si imbunatateste culoarea parului carunt sau alb. Formul sa speciala cu Q10+ si extract de Perla Neagra reduce efectele vizibile ale imbatranirii parului, neutralizeaza reflexiile galbene, confera volum si disciplineaza parul carunt, pentru o stralucire sclipitoare.

Atentie! Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: pericol de explozie daca este incalzit. A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise/suprafete incinse. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere.

Recipient sub presiune. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50°C. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi cu atentie eticheta inainte de folosire. A se folosi in spatii bine ventilate. A nu se inhala in mod intentionat.

Mod de aplicare: Agitati bine inainte de utilizare. Tineti recipientul cu capul in jos. Aplicati o cantitate mica pe parul umed. Nu clatiti. Aranjati parul dupa preferinte.