Coşul meu
Contul meu

Puritan's Pride Clorofila 50mg 100 capsule gelatinoase


Producator: Puritan's Pride

Cod produs: PP3461

Preţ:  55,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Puritan's Pride Clorofila 50mg 100 capsule gelatinoase

Clorofila are efect antibacterian, fiind astfel un important factor favorizant al vindecării rănilor extrene si interne. Are efect direct de stimulare şi de dezvoltare a ţesutului de neoformare, scăzând concomitent pericolul infecţiei bacteriene, favorizând astfel vindecarea rănilor.

Clorofila declansează procese puternice de dezintoxicare, favorizează asimilarea şi fixarea mineralelor vitale, stopează infecţiile. Aplicată extern, cicatrizează rănile şi măreşte viteza de regenerare a ţesuturilor.

SÂNGELE VERDE, cum mai este numită aceasta substanţă, ne reglează tranzitul intestinal, încetineste procesul de îmbătrânire, ne protejează împotriva radiaţiilor cancerigene, precum şi împotriva substanţelor chimice nocive.

Doza zilnică recomandată: o capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.

Producător: Puritan’s Pride Inc. Oakdale, NY 11769 U.S.A; Conţinut: 100 capsule gelatinoase ● 41g

Doza zilnică recomandată: o jumătate de comprimat în timpul zilei. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

INGREDIENT ACTIV: Concentrat de clorofila 50mg; Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, apă purificată, glicerină.