Coşul meu
Contul meu

OPI Venice Worth a Pretty Penne 15 ml


Producator: OPI

Cod produs: OPNLV27

Preţ:  47,00 RON  42,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

- 11%
OPI Venice Worth a Pretty Penne 15 ml

Mai multe imagini

  • OPI Venice Worth a Pretty Penne 15 ml
  • OPI Venice

Worth a pretty penne - Fii in tendinte cu aceasta nuanta sclipitoare de cupru! Romantism, decandenta, eleganta, splendoare – noua colectie de la OPI, brandul de manichiura nr 1 lume, aduce un omagiu „Reginei Adriaticii”- Venetia, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa.

Colectia de toamna-iarna OPI VENICE inglobeaza esenta Venetiei – un oras plutitor al placerilor opulente si al arhitecturii baroce impresionante, surse de inspiratie pentru numerosi creatori de frumos de-a lungul timpului.

Suzi Weiss-Fischmann, Co-fondator OPI & Brand Ambassador explica: „Cand spui Venetia te gandesti la oameni care se plimba si admira piata ori savureaza sampanie intr-o gondola sau o inghetata delicioasa intr-o cafenea. Cu gandul la aceste moment, am creat o colectie de rosu romantic, albastru decadent, corai izbitor, pasteluri visatoare, nuante nude elegante, nuante inchise dramatice, dar si nuante metalice bogate”.

Astfel, colectia indrazneata si eleganta include 15 nuante (12 permanente si 3 in editie limitata) ce surprind si aduc spiritul venetian oriunde in lume. Cele 12 nuante permanente se vor regasi ulterior in paleta clasica OPI.