Coşul meu
Contul meu

Makeup Factory Corector Light Reflecting Concealer Nr. 9 Light Beige


Producator: Makeup Factory

Cod produs: MF2631-9

Preţ:  83,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Makeup Factory Light Reflecting Concealer Light Beige Nr. 9

Mai multe imagini

  • Makeup Factory Light Reflecting Concealer

Corectorul iluminator este o crema corectoare lichida, sub forma de stilou cu efect de reflectare a luminii. Ingredientele sale reflecta lumina, iar aplicarea se face cu aplicatorul. Tenul va fi mai stralucitor si are un aspect mai fin.

Aplicare: inainte de a utiliza produsul pentru prima data, apasati de cateva ori pe buton, pana cand culoarea este vizibila pe pensula/aplicator. Aplicati pe piele folosind pensula, iar unde este nevoie estompati cu o pensula de fond de ten.

Nuanta de galben este ideala pentru barbati si pentru zonele cu piele albastruie. Nuanta de caisa este ideala pentru umbrele albastrui de sub ochi, iar nuanta de roz este ideala pentru umbrele maslinii de sub ochi si pentru zonele gri.

Important de stiut: Avantajul acestui produs este faptul ca, intr-un timp foarte scurt, obtineti un efect de iluminare, mai ales pentru zona sensibila din jurul ochilor. Acest produs profesional poate fi foarte bine amestecat cu crema pentru ochi, pentru un efect hidratant.

De asemenea, poate fi aplicat pe lateralele nasului, pe pometi si deasupra buzelor. Reduce optic ridurile profunde, spre exemplu cutele nazo-labiale. Nu uitati de coltul interior al ochiului!