Coşul meu
Contul meu

Macadamia Weightless Moisture Trio


Producator: Macadamia Natural Oil

Cod produs: MC5750

Preţ:  251,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Macadamia Weightless Moisture Trio

Pachetul hidratant pentru volum contine:

  • - Macadamia Weightless Moisture Sampon hidratant pentru volum: Confera parului volum si corp, hidrateaza, intareste si ajuta la retentia culorii. Se aplica pe parul si scalpul umed si masati usor pana la formarea spumei. Clatiti bine. Pentru rezultate optime este bine sa fie urmat de catre Balsamul Weightless Moisture sau Balsamul Leave-in Conditioning Mist Weightless Moisture. 
  • - Macadamia Weightless Moisture Balsam hidratant pentru volum: Descurca, intareste, reface, confera hidratare si ajuta la prevenirea ruperii firelor de par. Dupa samponare, aplicati pe par de la varfuri spre scalp. Lasati sa actioneze pentru 30 de secunde apoi clatiti bine. 
  • - Macadamia Weightless Moisture Balsam Leave-in Conditioning Mist: Protejeaza si descurca, confera hidratare si ajuta la prevenirea ruperii firelor de par. Aplicati prin pulverizare pe parul curat si sters cu prosopul, pieptanati si aranjati cum doriti. Poate fi folosit in locul balsamului normal, pentru par fin si delicat, ca de bebelus. 
  • - Macadamia Pieptene cu infuzie de Ulei de Macadamia: Pieptene profesional special conceput pentru un descalcit rapid si lejer din material rezistent, cu infuzie de Ulei de Macadamia.