Coşul meu
Contul meu

Luna Beaute Unt de Shea bio, pur si nerafinat, corp si buze 50 ml


Producator: Luna Beaute

Cod produs: LB06

Preţ:  55,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Luna Beaute Unt de Shea bio, pur si nerafinat, corp si buze 50 ml

Pur și nerafinat, garanție a înaltei sale calități, acest unt de Shea Bio poate fi folosit atât ca balsam pentru masaj, cât și pentru îngrijirea mâinilor și a buzelor uscate, deținând proprietăți de calmare, hrănire, hidratare și protecție a pielii.

Este îmbogățit cu vitamina E, un antioxidant natural puternic și deține un parfum caracteristic, dovadă a calității și purității sale, ce va dispărea după câteva minute. Poate fi aplicat pe corp, mâini și buze și este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Recomandat pentru tenul normal sau uscat. Fabricat în Franța. Certificat ECOCERT Greenlife. Potrivită penru vegani.

Ingrediente active:  • - Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu propietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate din Africa. 

  • - Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat.