Coşul meu
Contul meu

Luna Beaute Lapte de corp cu Unt de Shea 200 ml


Producator: Luna Beaute

Cod produs: LB05

Preţ:  79,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Luna Beaute Lapte de corp cu Unt de Shea 200 ml

Laptele de corp de la Luna Beauté hrănește și hidratează pielea, calmând-o și protejând-o în același timp datorită conținutului său de Unt de Shea bio, nerafinat, de minim 12,5%. În plus, este îmbogățit cu extracte de alge marine, recunoscute pentru efectele lor antioxidante și de redare a fermității.

Recomandat în special pentru pielea uscată. Recomandată pentru tenul normal sau uscat. Fabricat în Franța. Certificat ECOCERT Greenlife. Potrivită penru vegani;

Ingrediente active:  • - Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu proprietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate din Africa. 

  • - Vitamina A ajută la regenerarea pielii mature, rănite și uscate, stimulează elasticitate și previne apariția ridurilor datorate razelor UV. 

  • - Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat. 

  • - Vitamina F (acid linoleic) reglează nivelul umidității din piele și protejează împotriva agresivității factorilor externe. 

  • - Vitamina K controlează coagularea sângelui. 

  • - Extracte de Alaria Esculenta, algă marină recunoscută pentru propietățile sale cu efecte anti oxidante, de anti-îmbătrânire, hidratare, de protecție și pentru întărirea fermității. Stimulează sinteza colagenului și a acidului hialuronic.