Coşul meu
Contul meu

Luna Beaute Crema pentru conturul ochilor cu Unt de Shea 15 ml


Producator: Luna Beaute

Cod produs: LB02

Preţ:  88,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Luna Beaute Crema pentru conturul ochilor cu Unt de Shea 15 ml

Cu un conținut de minim 7% Unt de Shea bio, nerafinat și pur, cu proprietăți de hrănire, hidratare și protecție și extracte de alge marine cu efecte antirid și de redare a fermității, această cremă pentru conturul ochilor de la Luna Beauté deține toate calitățile necesare îngrijirii zilnice a zonei delicate din jurul ochilor.

Recomandată pentru tenul normal sau uscat. Fabricat în Franța. Certificat ECOCERT Greenlife. Potrivită penru vegani.

Ingrediente active:  • - Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu proprietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate din Africa. 

  • - Vitamina A ajută la regenerarea pielii mature, rănite și uscate, stimulează elasticitate și previne apariția ridurilor datorate razelor UV. 

  • - Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat. 

  • - Vitamina F (acid linoleic) reglează nivelul umidității din piele și protejează împotriva agresivității factorilor externe. 

  • - Vitamina K controlează coagularea sângelui. 

  • - Extracte de Chondrus Crispus, algă marină compusă din caragenan și bine cunoscută pentru efectele sale de lifting, de sporire a fermității și împrospătare a pielii.