Coşul meu
Contul meu

Luna Beaute Crema noapte antirid cu Unt de Shea ten normal - uscat 30 ml


Producator: Luna Beaute

Cod produs: LB03

Preţ:  103,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Luna Beaute Crema noapte antirid cu Unt de Shea ten normal - uscat 30 ml

O cremă de noapte cu textură neuleioasă, creată special pentru tenul normal sau uscat, cu puternice proprietăți nutritive și hidratante, de refacere și protecție a pielii, conferite de conțintul ridicat de Unt de Shea Bio de minimum 10%, folosit în formă pură, de extractele de alge marine cu puternice calitățile antioxidante, de sporire a elasticității și fermității pielii și de combinația de portocale, ulei de jojoba, migdale și floarea soarelui.

Recomandată pentru tenul normal sau uscat. Fabricat în Franța. Certificat ECOCERT Greenlife. Potrivită penru vegani.

Ingrediente active:  • - Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu proprietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate de femei din Africa. 

  • - Vitamina A ajută la regenerarea pielii mature, rănite și uscate, stimulează elasticitate și previne apariția ridurilor datorate razelor UV. 

  • - Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat. 

  • - Vitamina F (acid linoleic) reglează nivelul umidității din piele și protejează împotriva agresivității factorilor externe. 

  • - Vitamina K controlează coagularea sângelui. 

  • - Extracte de Alaria Esculenta, algă marină recunoscută pentru propietățile sale cu efecte anti oxidante, anti-îmbătrânire, hidratare, protecție și pentru întărirea fermității. Stimulează sinteza colagenului și a acidului hialuronic.