Coşul meu
Contul meu

Luna Beaute Crema fluida pentru barbati cu Unt de Shea 30 ml


Producator: Luna Beaute

Cod produs: LB04

Preţ:  70,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Luna Beaute Crema fluida pentru barbati cu Unt de Shea 30 ml

Această cremă fluidă pentru bărbați cu un conținut de Unt de Shea bio, nerafinat, de minim 5%, hrănește, hidratează, calmează și protejează tenul împotriva agresiunilor externe, ajutând totodată la accentuarea fermității pielii datorită acțiunii extractelor de alge marine pe care le conține.

Recomandată pentru tenul normal sau uscat. Fabricat în Franța. Certificat ECOCERT Greenlife. Potrivită penru vegani.

Ingrediente active:  • - Unt de Shea Bio, pur și nerafinat, bogat în acizi grași și vitaminele A, E, F, K, cu proprietăți de protecție, de hidratare și regenerare a pielii. Luna Beauté folosește doar Unt de Shea Bio, nerafinat, garanție a înaltei calități, produs și dezvoltat de o comunitate din Africa. 

  • - Vitamina A ajută la regenerarea pielii mature, rănite și uscate, stimulează elasticitate și previne apariția ridurilor datorate razelor UV. 

  • - Vitamina E (tocopherol) deține propietăți anti-inflamatorii, încetinește procesul de îmbătrânire, reduce ridurile, protejează împotriva acțiunii razelor UV și îmbunătățește micro circulația la nivel cutanat. 

  • - Vitamina F (acid linoleic) reglează nivelul umidității din piele și protejează împotriva agresivității factorilor externe. 

  • - Vitamina K controlează coagularea sângelui. 

  • - Extracte de Alaria Esculenta, algă marină recunoscută pentru propietățile sale cu efecte anti oxidante, anti-îmbătrânire, hidratare, protecție și pentru întărirea fermității. Stimulează sinteza colagenului și a acidului hialuronic.