Coşul meu
Contul meu

Life Flo Vitamin B-12 Cream 113 g


Producator: Life Flo

Cod produs: 57353

Preţ:  85,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Vitamin B-12 Cream 113 g

Crema cu efect regenerator si calmant, pentru pielea cu nevoi particulare. Vitamin B-12 Cream reda arhitectura normala a epidermei prin favorizarea cresterii coeziunii celulare si inhibarea hiperproliferarii cutanate, normalizand procesul de multiplicare a celulelor epidermice prin efect cheratolitic si exfoliant bland.

De asemenea, sustine procesele reparatorii, favorizand reepitelizarea normala si sinteza colagenica, restabileste pH-ului normal al pielii, reda si mentine un grad optim de hidratare, imbunatatind functia de bariera a epidermei, sustinand sinteza ceramidelor (lipide complexe esentiale pentru mentinerea coeziunii celulare si a hidratarii la nivel epidermic) si exercitand efect umectant. Reechilibreaza flora cutanata prin efect antimicrobian.

Avantaje:

  • - Contine ingrediente inovatoare pentru terapia afectiunilor dermatologice: vitamina B12, alantoina si un complex emolient alcatuit din gel de Aloe, ulei de Avocado si vitamina E 
  • - Formula este imbogatita cu extract de Sangele dragonului 
  • - Flaconul este prevazut cu pompa speciala pentru dozare facila si mentinerea proprietatilor produsului (nu permite oxidarea). 

 

Se aplica pe pielea curata si uscata, de 2 ori/ zi, dimineata si seara. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea pe o perioada de minimum 8 saptamani consecutive. Continutul de vitamina B12 confera o tenta roz produsului, dar aceasta nu va pigmenta pielea sau hainele. Poate contine urme de vitamina D (calcipotriol). Cremele Life-flo® conțin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.