Coşul meu
Contul meu

Life Flo Super Vitamin E Cream 48 g


Producator: Life Flo

Cod produs: 48420

Preţ:  88,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Super Vitamin E Cream 48 g

Crema hidratanta cu rol in protejarea tenului de actiunea nociva a radicalilor liberi. Super Vitamin E Cream mentine nivelul optim de hidratare al pielii, imbunatatind functia de bariera a epidermei. Creste luminozitatea pielii si ajuta la uniformizarea pigmentarii, prin stimularea ratei de inlocuire a celulelor din straturile superficiale ale epidermei (creste turn-over-ul celular), promovand astfel indepartarea celulelor incarcate excesiv cu pigment melanic si reducand sinteza acestuia.

Reduce aspectul ridurilor si al liniilor fine, stimuland sinteza de colagen si elastina si diminuand degradarea acestora. De asemenea, protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi, mentina structura normala a ADN-ului, promoveaza diviziunea celulara normala, prin efect antioxidant, si ajuta la reducerea efectelor nocive ale radiatiilor UV: pigmentarea si degradarea colagenului si a elastinei.

Avantaje:

  • - Contine toate cele 8 forme naturale ale vitaminei E (tocoferoli si tocotrienoli), in concentratie de 25000UI 
  • - Formula este imbogatita cu vitaminele A si C pentru actiune superioara si stimularea regenerarii cutanate, iar continutul de Lecitina asigura puterea mare de penetrare a formulei 
  • - Contine de asemenea PCA sodic, factor natural de hidratare specific pielii, si adaos de Aloe, ulei de Palmier si uleiuri esentiale pentru efect puternic emolient 

 

Se aplica pe pielea curata si uscata de 2 ori/zi, dimineata si seara. Cremele Life-flo® contin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.