Coşul meu
Contul meu

Life Flo Shea Pure Butter 266 ml


Producator: Life Flo

Cod produs: 67114

Preţ:  88,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Shea Pure Butter 266 ml

Unt de Shea cu efect antiaging, calmant si intens hidratant. Untul de Shea se obtine din arborele de Shea, cunoscut si sub numele de arbore Karité, intalnit in Africa Centrala si de Vest. Cu o textura bogata, luxurianta, se absoarbe eficient si hidrateaza optim, fiind adecvat pentru toate tipurile de piele.

Shea Pure Butter ajuta la estomparea ridurilor si a liniilor fine, reducand stresul oxidativ si procesul de imbatranire la nivel cutanat prin efect antioxidant si reduce efectele nocive ale radiatiilor UV (pigmentare, degradare colagenica) reducand imbatranirea prematura a pielii. Stimuleaza procesele de reparare si regenerare tisulara, calmand pielea uscata si sensibila.

De asemenea, contribuie la imbunatatirea fermitatii cutanate si a aspectului vergeturilor, reducand formarea acestora. Favorizeaza mentinerea unui grad optim de hidratare la nivelul pielii, avand efect puternic emolient si de netezire.

Avantaje:

  • - Shea Pure Butter conine unt pur de Shea nerafinat, din sursa organica si are o formula imbogatita cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta, pentru conservarea naturala a proprietatilor untului 
  • - sursa importanta de acid cinamic cu rol de fotoprotectie 
  • - contine alfa-amirina cu efect calmant Se aplica pe piele si se maseaza pana se absoarbe complet. 

Pentru aplicare se incalzeste pana la obtinerea unei consistente cremoase si se aplica dupa ce atinge o temperatura confortabila pentru piele (se poate incalzi prin metoda bain-marie sau in cuptorul cu microunde). In mod natural se regaseste in stare solida, iar culoarea si textura variaza in functie de temperatura.