Coşul meu
Contul meu

Life Flo Red Moroccan Clay (Sensitive skin) 354 g


Producator: Life Flo

Cod produs: 77694

Preţ:  81,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Red Moroccan Clay (Sensitive skin) 354 g

Argila rosie marocana, pentru pielea sensibila, cu efect delicat de purificare. Argila rosie marocana este ideala pentru curatarea tenului si pentru prepararea mastilor cu efect purificator. Este extrasa din solul fertil al muntilor Atlas din Maroc, fiind utilizata de peste 12 ani atat in Africa de Nord, cat si in Europa Sudica si Orientul Mijolociu, pentru mentinerea sanatatii si frumusetii tenului.

Culoarea rosie este data de continutul in hematit (oxid feric acumulat natural de-a lungul timpului in sursele de argila din Muntii Atlas). Red Moroccan Clay (Sensitive skin) stimuleaza procesele de detoxifiere cutanata, exercitand un efect purificator delicat si contribuie la indepartarea delicata a excesului de sebum, toxinelor, poluantilor, impuritatilor si a celulelor epiteliale descuamate. De asemenea, sustine reechilibrarea florei cutanate, exercita efect astringent, reducand aspectul porilor, al punctelor albe si al celor negre si stimuleaza productia de colagen, benefica pentru mentinerea aspectului tanar al pielii.

Avantaje:

  • - contine argila rosie marocana cu cel mai inalt grad de puritate, 100% naturala, bine tolerata datorita continutului de caolinit. 
  • - sursa importanta de dioxid de siliciu, pentru stimularea sintezei colagenice, si are capacitate de absorbtie (fixarea impuritatilor la suprafata particulelor ce compun pudra de argila) 

 

Pentru rezultate optime se amesteca 2 masuri de argila rosie marocana cu trei masuri de apa. Proportiile pot varia in functie de cantitatea si consistenta dorite. Se aplica un strat generos pe fata si gat, evitand zona ochilor. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute, apoi se clateste si se aplica o crema hidratanta. Se poate utiliza saptamanal sau sau la nevoie pentru corectarea imperfectiunilor. Fiecare flacon contine aproximativ 42 de masuri de argila rosie marocana, insa aceasta se poate compacta in mod natural.