Coşul meu
Contul meu

Life Flo Mango Pure Butter 266 ml


Producator: Life Flo

Cod produs: 87244

Preţ:  90,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Mango Pure Butter 266 ml

Unt de Mango cu efect iluminator, pentru promovarea regenerarii cutanate. Mango Pure Butter contribuie la uniformizarea pigmentarii cutanate si cresterea gradului de luminozitate al pielii. Exercita efect calmant asupra pielii datorita proprietatilor emoliente si ofera efect antiaging, stimuland procesele de regenerare cutanata.

Prin proprietatile regenerative imbunatateste elasticitatea si supletea tesutului cicatricial. Produsul protejeaza pielea de actiunea nociva a factorilor de mediu si a radiatiilor UV (pigmentare, degradare colagenica), prin efect antioxidant. De asemenea, contribuie la reechilibrarea florei cutanate, prin actiune antimicrobiana, si favorizeaza mentinerea unui grad optim de hidratare avand efect puternic emolient si de netezire.

Avantaje:

  • - Mango Pure Butter contine unt pur din seminte de Mango si arbutin cu efect intens iluminator 
  • - formula este imbogatita cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta, pentru conservarea naturala a proprietatilor untului 
  • - sursa importanta de acid galic si fitosteroli, pentru protectie cutanata superioara 

 

Se aplica pe piele si se maseaza pana se absoarbe complet. Pentru aplicare se incalzeste pana la obtinerea unei consistente cremoase si se aplica dupa ce atinge o temperatura confortabila pentru piele (se poate incalzi prin metoda bain-marie sau in cuptorul cu microunde). In mod natural se regaseste in stare solida, iar culoarea si textura variaza in functie de temperatura.