Coşul meu
Contul meu

Life Flo Magnesium Body Scrub 266 ml


Producator: Life Flo

Cod produs: 51871

Preţ:  89,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Magnesium Body Scrub 266 ml

Exfoliant pe baza de clorura de magneziu pentru piele hidratata, revitalizata, cu aspect sanatos. Datorita cristalelor de sare de dimensiuni mici, ajuta la o exfoliere eficace si delicata, inlaturand cu grija stratul de celule devitalizate de la suprafata pielii, lasand in urma o textura placuta. Prin continutul bogat in minerale (sodiu, magneziu, calciu, potasiu, sulf) ajuta la imbunatatirea functiei de bariera a epidermei, conferind o textura catifelata pielii.

Contribuie la scaderea nivelului proteinei C-reactive si a E-selectinei, astfel reducand roseata si asprimea, caracteristice unei epiderme nesanatoase. Contribuie la mentinerea unui grad optim de hidratare, restabilind nivelul celular de magneziu Sustine regenerarea cutanata si procesele de reparare dermica. Creste rata de inlocuire a celulelor din straturile superficiale ale epidermei si gradul de coeziune al acestora.

Are proprietati antimicrobiene, facilitand procesul de detoxifiere externa, oferind o curatare in profunzime, lansand pielea cu un aspect luminos si improspatat. Masarea prin miscari circulare redau tonicitate si fermitate pielii afectate de factorii externi nocivi, contribuind la revigorarea musculaturii obosite.

Avantaje:

  • - concentratie ridicata de clorura de magneziu pura, obtinuta din depozitele saline Zechstein, cu proprietati de absorbtie deosebite. 
  • - situat la 1500-2000m adancime, bazinul marii Zechstein (actuala Marea Nordului) este o zona ferita de factorii externi nocivi, cu o vechime de aproximativ 250 de milioane de ani. 
  • - contine adaos de sare de mare pentru intensificarea proceselor de exfoliere si detoxifiere. 
  • - sub forma de gel, pentru aplicare facila in timpul dusului. 

 

Se aplica pe piele in timpul dusului si se maseaza folosind miscari circulare, apoi se clateşte cu apa din abundenta. A nu se utiliza la nivelul fetei si in zonele cu piele sensibila.