Coşul meu
Contul meu

Life Flo Glycolic Acid 10% Cream 48 g


Producator: Life Flo

Cod produs: 37521

Preţ:  165,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Glycolic Acid 10% Cream 48 g

Crema de noapte exfolianta ce sustine regenerarea cutanata pentru un ten luminos, cu aspect intinerit si neted. Glycolic Acid 10% Cream contribuie la reducerea semnificativa a aspectului ridurilor si al liniilor fine, stimuleaza sinteza de acid hialuronic si reduce degradarea fibrelor de colagen.

Stimuleaza de asemenea procesele de regenerare cutanata, favorizand reepitelizarea, sinteza colagenica si promovarea proceselor reparatorii cutanate si asigurarea unei nutritii optime a pielii. Glycolic Acid 10% Cream favorizeaza epitelizarea normala, redand elasticitatea si supletea acesteia. Indeparteaza excesul de sebum, impuritatile de la suprafata pielii, precum si celulele devitalizate din straturile superficiale ale epidermei, exercitand actiune exfolianta delicata.

Uniformizeaza pigmentarea pielii si ajuta la cresterea gradului de luminozitate al acesteia, reechilibreaza flora cutanata, exercitand efect antimicrobian si calmeaza pielea, reducand nivelul de stres oxidativ.

Avantaje:

  • - Contine acid alfa-hidroxilic natural, 10% acid glicolic si amestec emolient compus din ulei de Cocos, unt de Shea si gel de Aloe 
  • - Formula este imbogatita cu L-Arginina pentru penetrabilitate cutanata optima 

 

Se aplica seara inainte de culcare, pe tenul curat si uscat. In cazul tenului sensibil se incepe utilizarea cu 2 aplicari pe saptamana si se creste gradual frecventa utilizarii, aplicand pentru inceput in seri alternative si in final, se aplica in fiecare seara in functie de toleranta cutanata. Aparitia senzatiei de furnicaturi in momentul aplicarii este normala si are caracter temporar.


Se poate aplica suplimentar si o crema hidratanta. Acest produs contine acid alfa-hidroxilic, care poate produce fotosensibilizare. Se recomanda folosirea produselor cu ecran solar si limitarea expunerii la soare pe perioada utilizarii si cel putin inca o saptamana dupa intreruperea utilizarii. Cremele Life-flo® conțin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitării este posibil să apară modificări ale omogenității acestora, fără afectarea profilului de siguranță sau a eficienței produsului.