Coşul meu
Contul meu

Life Flo French Green Clay (All skin types) 213 g


Producator: Life Flo

Cod produs: 24293

Preţ:  82,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo French Green Clay (All skin types) 213 g

Argila verde frantuzeasca, pentru toate tipurile de piele, cu efect detoxifiant. Argila verde frantuzeasca rezultata din rezervele de cenusa vulcanica expuse in timp actiunii unui mediu alcalin, are un continut alcatuit predominant din smectita si este bogata in minerale esentiale, ajutand la ingrijirea si mentinerea sanatatii pielii.

French Green Clay (All skin types) contribuie la stimularea detoxifierii cutanate, indepartand excesul de sebum, toxinele, poluantii, impuritatile si celulele epiteliale descuamate. Reechilibreaza flora cutanata prin actiune antimicrobiana si exercita efect astringent, minimizand aspectul porilor, punctelor albe si negre oferind efect matifiant. De asemenea, promoveaza sinteza colagenica.

Avantaje:

  • - contine argila verde frantuzeasca pura, 100% naturala, si este o sursa importanta de oligoelemente 
  • - produsul are proprietati antimicrobiene deosebite si o capacitate medie de adsorbtie si absorbtie (fixarea impuritatilor atat la suprafata cat si in interiorul particulelor ce compun pudra de argila) 

 

Pentru rezultate optime se amesteca 2 masuri de argila verde frantuzeasca cu 3 masuri de apa. Proportiile pot varia in functie de cantitatea si consistenta dorite. Se aplica un strat generos pe fata si gat, evitand zona ochilor. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute, apoi se clateste si se aplica o crema hidratanta. Se poate utiliza saptamanal sau la nevoie pentru corectarea imperfectiunilor. Fiecare flacon contine aproximativ 42 de masuri de argila verde frantuzeasca, insa aceasta se poate compacta in mod natural.