Coşul meu
Contul meu

Life Flo Coconut Fractionated Oil 473 ml


Producator: Life Flo

Cod produs: 73730

Preţ:  100,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Coconut Fractionated Oil 473 ml

Ulei de cocos cu putere mare de penetrare, non-comedogenic, antimicrobian si intens hidratant, bine tolerat si de pielea cu nevoi particulare. Coconut Fractionated Oil asigura hidratarea eficienta a pielii, prin imbunatatirea functiei de bariera a epidermei, fara a obtura porii. Se poate utiliza pentru curatarea delicata a tenului, conservand pelicula hidrolipidica prezenta in mod normal la suprafata acestuia.

Produsul contribuie la reechilibrarea florei cutanate, prin efect antimicrobian, protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi prin efect antioxidant. Confera elasticitate, netezime si stralucire parului prin hidratarea firului de par si netezirea cuticulelor ( cuticulele sunt celule aplatizate de la suprafata firului de par, cu aspect si dispunere similara solzilor, care permit absorbtia componentelor bioactive). In urma actiunii factorilor de mediu si a tratamentelor chimice, acestea isi pot pierde coeziunea si se pot detasa unele de altele, rezultand un aspect tern si o textura aspra).

De asemenea, contribuie la reducerea excesului de sebum de la nivelul scalpului, prin ponderarea productiei de sebum stimulata de produsele de curatare a parului si agravata de perturbarea florei de la acest nivel. Datorita proprietatilor antimicrobiene si tolerabilitatii cutanate crescute este ideal pentru tratamentele mainilor, inclusiv in cazul unei pieli sensibile. Poate fi folosit si ca tratament pentru unghii si cuticule, gratie capacitatii hidratante deosebite.

Avantaje:

  • - Contine 100% ulei de Cocos fractionat – au fost izolati acizii grasi cu lant mediu, pentru asigurarea unei inalte penetrabilitati 
  • - Textura lejera, se absoarbe rapid – nu încarca si nu lasa urme uleioase dupa aplicare, este non-comedogenic si non-iritativ 
  • - Sursa importanta de acizi grasi cu lant mediu: acid caprilic si capric, cu proprietati antimicrobiene Se aplica pe fata, corp, scalp, par, unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. 

 

Este adecvat pentru toate tipurile de piele, ideal pentru pielea matura si pentru pielea foarte uscata. Se poate utiliza ca atare sau ca baza pentru formule personalizate destinate curatarii si ingrijirii pielii: lotiuni, creme, uleiuri de corp, pentru masaj sau pentru aromaterapie.