Coşul meu
Contul meu

Life Flo Cocoa Pure Butter 266 ml


Producator: Life Flo

Cod produs: 31606

Preţ:  91,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Cocoa Pure Butter 266 ml

Unt de Cacao anticelulitic ce prin masaj ajuta la imbunatatirea fluxului sangvin la nivelul pielii si actioneaza asupra depozitelor lipidice subcutanate ce confera aspectul inestetic. Cocoa Pure Butter atenueaza formarea si imbunatateste aspectul celulitei, reducand acumularea excesiva de lipide la nivelul adipocitelor si favorizand arderea acestora.

Produsul imbunatateste fluxul sangvin si drenarea limfatica, mentine hidratarea optima a pielii, creand o pelicula protectoare care eficientizeaza functia de bariera a epidermei si exercita un puternic efect emolient si de netezire prin cresterea fermitatii pielii. De asemenea, Cocoa Pure Butter protejeaza pielea de actiunea nociva a factorilor de mediu si a radiatiilor UV (pigmentarea si degradarea colagenica) si contribuie la cresterea productiei de colagen.

Avantaje:

  • - Cocoa Pure Butter contine unt pur de Cacao, nerafinat, din sursa organica, imbogatit cu vitamina E (tocoferol), cu actiune antioxidanta pentru conservarea naturala a proprietatilor untului 
  • - sursa importanta de teobromina si cafeina Se aplica pe piele, pe zona dorita, si se maseaza energic exercitand miscari circulare, pana se absoarbe complet. 

 

Pentru aplicare se incalzeste pana la obtinerea unei consistente cremoase si se aplica dupa ce atinge o temperatura confortabila pentru piele (se poate incalzi prin metoda bain-marie sau in cuptorul cu microunde). In mod natural se regaseste in stare solida, iar culoarea si textura variaza in functie de temperatura.