Coşul meu
Contul meu

Life Flo Calendula Spray 237 ml


Producator: Life Flo

Cod produs: 62848

Preţ:  94,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Calendula Spray 237 ml

Spray de Galbenele calmant ce promoveaza regenerarea si restructurarea tisulara, impiedicand uscarea si craparea pielii. Calendula Spray contribuie la calmarea pielii iritabile, reducand stesul oxidativ. Sustine regenerarea tisulara prin stimularea reepitelizarii, prin promovarea regenerarii cutanate si asigurarea nutritiei optime a pielii si prin sinteza fibrelor de colagen si a fibronectinelor (structuri proteice cu proprietati elastice deosebite, implicate in stabilizarea retelei de colagen si ancorarea celulelor in aceasta retea).

Produsul sustine restructurarea tisulara si favorizeaza epitelizarea normala, redand pielii elasticitate si suplete. Prin efectul de imbunatatire a arhitecturii retelei alcatuite din fibre de colagen si elastina contribuie la estomparea vergeturilor. De asemenea, normalizeaza procesul de cheratinizare, tonifica si mentine integritatea filmului hidrolipidic al pielii, exercitand efect antiedematos si contribuie la reglarea florei cutanate prin efect antimicrobian.

Calendula Spray protejeaza tenul si reduce semnele fotoimbatranirii (degradarea colagenului si a elastinei, defectele de pigmentare), exercitand efect puternic antioxidant. Reduce imbatranirea prematura a tenului si atenueaza aspectul ridurilor si al liniilor fine, inhiband enzimele responsabile de degradarea colagenului, a elastinei si a acidului hialuronic.

Produsul sustine procesele reparatorii postexpunere la radiatii UV, uniformizeaza pigmentarea cutanata si mentine un grad optim de hidratare la nivel cutanat, sustinand sinteza ceramidelor (lipide complexe, care imbunatatesc adeziunea celulelor din straturile superficiale ale epidemei si capacitatea pielii de a mentine un grad optim de hidratare).

Avantaje:

  • - contine 40% extract din Galbenele, Gotu Kola si acid lactic, pentru suport vascular si epidermic, si este imbogatit cu suc din Aloe si Musetel pentru aciune delicata 
  • - sub forma de spray, pentru aplicare facila, cu o formula non-uleioasa 
  • - se adreseaza tuturor segmentelor de varsta, fiind adecvat atat pentru pielea sensibila a bebelusilor, cat si pentru cea matura 

 

Se aplica pe pielea curata si uscata, de 2-3 ori/zi sau la nevoie.