Coşul meu
Contul meu

Life Flo Bentonite Clay (Oily skin) 326 g


Producator: Life Flo

Cod produs: 51329

Preţ:  70,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Life Flo Bentonite Clay (Oily skin) 326 g

Bentonita reprezinta o argila renumita pentru proprietatile sale terapeutice, fiind utilizata din cele mai vechi timpuri pentru infrumusetarea si reimprospatarea pielii. Bentonite Clay (Oily skin) stimuleaza detoxifierea cutanata, indepartand excesul de sebum, celulele devitalizate, toxinele si alte impuritati, inclusiv in acnee.

Contribuie la reechilibrarea florei cutanate si exercita efect astringent si matifiant, reducand aspectul porilor, al punctelor albe si negre. Promoveaza sinteza colagenica, esentiala pentru mentinerea aspectului tanar al pielii.

Avantaje:

  • - contine bentonita de sodiu pura, 100% naturala si este o sursa importanta de oligoelemente 
  • - are capacitate maxima de adsorbtie si absorbtie (fixarea impuritatilor atat la suprafata cat si in interiorul particulelor ce compun pudra de argila) 

 

Pentru rezultate optime se amesteca 2 masuri de argila de bentonita cu 3 masuri de apa. Proportiile pot varia in functie de cantiatea si consistenta dorite. Se aplica un strat generos pe fata si gat, evitand zona ochilor. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute, apoi se clateste si se aplica o crema hidratanta.


Se poate utiliza saptamanal sau pentru tratamentul local al imperfectiunilor. Fiecare flacon contine aproximativ 42 de masuri de argila de bentonita, insa aceasta se poate compacta in mod natural.