Coşul meu
Contul meu

Balsam de stralucire Alfaparf Semi di Lino Diamond 250 ml


Producator: Alfaparf

Cod produs: PF009995

Preţ:  43,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Balsam de stralucire Alfaparf Semi di Lino Diamond 250 ml

Balsam de strălucire pentru păr normal, descurcă perfect părul și îl face suplu, ușor și extrem de strălucitor. Părul rămane ultra-lejer și luminos, în plus gama DIAMOND protejează culoarea cosmetică.

Tratament intensiv care revitalizează părul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de strălucire și luminozitate. Produsele din gama DIAMOND restaurează luminozitatea părului îngrijind delicat cuticula, datorită ingredientelor speciale, lăsând părul luminos și strălucitor. Dedicat părului normal sau vopsit care are nevoie de un plus de strălucire și luminozitate.

REZULTATE: Luminozitate extremă și de lungă durată, protejează intensitatea culorii cosmetice în timp, conferă părului strălucire de diamant.

COMPLEX DE VITAMINE A, E, F, energizante pentru fibra capilară datorită proprietăților lor anti-oxidante. Previne procesul de oxidare și inhibă formarea de radicali liberi.


Complexul COLOR FIX prelungește și menține strălucirea și intensitatea culorii cosmetice. După 9 spălări culoarea își menține 91% din strălucire și intensitate.


Complexul SHINE FIX cu extract de Seminte de In, bogate în acizi grași, omega 3 și omega 6, uniformizează suprafața firului de păr amplificând strălucirea.