Coşul meu
Contul meu

Faith In Nature Balsam par normal spre uscat, cu Nuca de Cocos 250 ml


Producator: Faith In Nature

Cod produs: FNBS57

Preţ:  24,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Faith In Nature Balsam par normal spre uscat, cu Nuca de Cocos 250 ml

Un balsam cu aromă tropicală unică, pe bază de nucă de cocos natural. O explozie de arome pentru a vă îmbogăţi simţurile şi a vă calma ziua. Acest balsam este o vacanţă tropicală pentru părul şi scalpul dumneavoastră. Bogat în vitamina E naturală.

Spălaţi părul cu Şamponul natural cu nucă de cocos. Clătiţi bine şi masaţi uşor balsamul în părul ud. Pentru cele mai bune rezultate, lăsaţi să acţioneze 5 minute. Clătiţi bine. Pentru uz frecvent. În cazul contactului cu ochii clătiţi imediat cu apă curată. Dacă apar iritaţii încetaţi să mai folosiţi.

Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu conţine coloranți și arome artificiale. Nu conţine parabeni & SLES. Biodegradabil, recipient produs din material reciclat (în funcție de disponibilitate).

CU PESTE 40 DE ANI de experiență în domeniu, această linie exotică de produse a devenit, pe bună dreptate, o binecunoscută gamă de cosmetice profesionale, nu doar în Anglia, ci și în întreaga lume.

Produsele cosmetice organice FAITH IN NATURE sunt fabricate din plante și fructe crescute organic, ce conțin cele mai ridicate niveluri de ingrediente naturale active.

De ce să folosim produsele FAITH IN NATURE? Pielea este cel mai mare organ al omului, cu o capacitate extraordinară de absorbție. Substanțele absorbite prin piele ajung direct în sânge, spre deosebire de cele ingerate, care mai întâi sunt filtrate de organele interne.

Având o formulă unică și delicată, produsele FAITH IN NATURE au proprietăţi de hidratare, conținând ingrediente active din uleiuri naturale de o gamă diversă. În plus, nu conțin alergeni, coloranți sau arome artificiale, fiind non acneice.

Ingrediente: Aqua - apă din parcul naţional Lake District; Benzyl alcoholº; Caprylic/capric triglyceride*; Cetearyl alcohol*; Cetrimonium chloride*; Citric acid*; Cocos nucifera oil**; Glycerin*; Helianthus annuus seed oil* - ulei din seminţe de floarea soarelui; Parfum*; Potassium sorbate; Sodium benzoate; Tocopherol*; * de origine vegetală, ** certificat organic, º din uleiuri esenţiale;